Op de pedalen met Activos   -   Nieuwe serie fietsroutes vanaf april 2023

Een hele dag op pad elke 2e dinsdag van de maand van april t/m oktober, lekker bewegen en voldoende pauzes onderweg. Lunch is mogelijkheden bij een leuke locatie maar natuurlijk kunt u ook een eigen lunchpakket meenemen, er is altijd een leuk plekje dichtbij het restaurant. 

Fietsen deelname € 2,00 per keer en soms kosten voor veerpontjes en waterbus. Voor de Waterbus kunt u de Ov-kaart gebruiken, los kaartje kopen voor waterbus en veerpontjes dan kleingeld meenemen. Alle consumpties onderweg zijn voor eigen rekening. 

De lengte van de fietstochten liggen tussen de 50 en 60 km. inclusief fietsen naar/van de eventuele Waterbus. Uw routemaker en begeleider is Nico de Jong.

Vertrektijd van de fietstochten zijn om 9.15 uur vanaf het plein bij de Wilgenstaete aan de Hamakerstraat - Schiebroek. Bij voorkeur aanmelden via tel. 0651717045 Hier kunt u ook de flyer met alle gegevens aanvragen. Activos stopt met de activiteiten per 01-01-2023 maar Nico gaat wel door met de fietstochten. Geef uw gegevens door -voorkeur mailadres-, dan wordt u op de hoogte gehouden betreffende de routes.