De damwachters in Leidschendam,

te zien op de fietstocht van 9 juli.

Op de pedalen met Activos elke 2e dinsdag van de maand.

Een hele dag op pad, lekker bewegen en voldoende pauzes onderweg. Lunch is mogelijkheden bij een leuke locatie maar natuurlijk kunt u ook een eigen lunchpakket meenemen, er is altijd een leuk plekje dichtbij het restaurant.

Fietsen deelname € 2,00 per keer en soms kosten voor veerpontjes en waterbus. Voor de Waterbus kunt u de Ov-kaart gebruiken, los kaartje kopen voor waterbus en veerpontjes dan kleingeld meenemen. Alle consumpties onderweg zijn voor eigen rekening. 

De lengte van de fietstochten liggen tussen de 50 en 60 km. inclusief fietsroute naar/van de eventuele Waterbus.

Vertrektijd van de fietstochten zijn om 9.15 uur vanaf het plein bij Aafje Schiehoven aan de Hamakerstraat - Schiebroek.

Gaat u mee fietsen laat het even weten via e-mail: activos.aanmelden@gmail.com of telefoon: 06 53455783

Is de weersvoorspelling slecht voor die dag of bij aanvang fietstocht regent het, dan gaat het fietsen niet door. U kunt daarover bellen op maandagavond tussen 17.00 en 19.00 uur of dinsdagmorgen tussen 8.00 en 9.00 uur, u krijgt dan gelijk te horen of de fietstocht later wordt gehouden.( het is n.l. de bedoeling dat de fietstocht dan 1 of 2 weken opschuift.) Niet vergeten: voldoende water, een tussendoortje, zonnebrandcrème-zonnebril-petje, regenkleding voor als er toch nog een buitje valt en natuurlijk uw fiets in goede staat. Nico de Jong zet de routes uit, fiets deze voor ter controle en is ook uw fietsbegeleider tijdens de fietstocht. Ziet u de agenda voor alle fietstochten.