Spektakeldag 2016

Gepubliceerd op 18 november 2016 om 10:30

Wat een spektakel in Arcadia, Een gezellige dag met veel lekkers, leuke workshops en een Multiculturele modeshow.

Na de koffie met lekkers probeerde menigeen een spekje op te takelen, wat werd er vals gespeeld, het viel dan ook echt niet mee om het anders voor elkaar te krijgen. Er was groot spelmateriaal met o.a. de sjoelbak en een soort tafelbiljart maar dan net even anders. De workshops waren een succes, vooral het kaarsen bekleden in de servettentechniek. Velen gingen met een mooie kaars naar huis. De lunch was goed verzorgd door het team van Arcadia.

Aan het einde van de dag was er de klapper, muzikant Piet Bak speelde menig bekend deuntje. De kleurrijke modeshow werd gelopen door vrijwilligers en werd ondersteund met passende muziek. Een geweldige dag met dank aan team Arcadia, Activos vrijwilligers en de Gebiedscommissie van Hillegersberg-Schiebroek.