Start van Stichting Activos

Gepubliceerd op 1 september 2016 om 15:00

De feestelijke start van Stichting Activos op 1 september 2016 was een groot succes.
Wijkbewoners waren in grote getale gekomen om het feestje mee te vieren en informatie te krijgen over de activiteiten die door de stichting worden aangeboden.

Tijdens de speech door Conny de Ruiter en AnnaMarie ten Haken, initiatiefnemers en oprichters van de stichting, werd een appelboompje onthuld. Het boompje is geplant bij Natuurtalent, de gezellige tuin op de Berberisweg. De gedachte erachter is dat het appelboompje, net als Stichting Activos, zal groeien en zo een bijdrage leveren aan de seniorenactiviteiten in Hillegersberg-Schiebroek. Van de appels worden appeltaarten gebakken en deze worden dan geserveerd bij de appeltaartconcerten die, in samenwerking met Natuurtalent, worden georganiseerd in de tuin. Ook hierbij bent u dan van harte welkom.